martes, 15 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntamnet, IL.LUMINACIÒ NADALENCA

Tavernes s’il·lumina per a rebre el Nadal

La brigada municipal ha començat a instal·lar la decoració nadalenca per la platja de Tavernes i continua en el nucli urbà de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes està instal·lant l‘enllumenat nadalenc en el municipi per a oferir una imatge més acollidora en els carrers de la localitat i, alhora, atendre la demanda dels ciutadans.

La il·luminació es situa en l’entorn de la plaça Major, en l’edifici de l’ajuntament i en el carrer Major, l’edifici de la Casa de la Cultura, el poliesportiu municipal i la zona del Parc del Cantalot. En la zona dels Sequers s’il·luminarà el ficus de l’entrada a la població.

A més, s’han instal·lat llums en l’edifici de la Policia Local de la platja i en fanals, per distintes zones de poble i de la platja. La brigada municipal continua treballant per col·locar tota la decoració i finalitzar tot el muntatge nadalenc.

S’han utilitzat els llums que ja té en propietat l’Ajuntament, però ha fet falta llogar-ne més. 

En total, esta actuació suposa una despesa de 6.500 euros en el lloguer i el muntatge dels llums amb tecnologia LED per a respectar el medi ambient i estalviar en el consum energètic.

Els llums de Nadal s’encendran tots els dies fins al dia 7, l’endemà  del dia de Reis, quan la brigada municipal començarà a desmuntar-los.

A partir de hui també es sentiran les tradicionals cançons nadalenques pels voltants de la plaça Major dos vegades al dia, a les 12 i a les 18 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario