lunes, 28 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CONTRACTACIONS ATURATS

L’Ajuntament de Tavernes contracta 18 persones per a obres de manteniment d’edificis municipals

Estes obres s’emmarquen dins del Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes, que pretén fomentar l'ocupació en l'àmbit local a través d’un programa d’ajudes.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Foment Local, ha contractat 18 persones desocupades, inscrites com a demandants d'ocupació, que comencen l’obra  de “Manteniment d’infraestructures i edificis municipals” a partir de demà dia 29 de desembre.

L’Ajuntament, implicat en la creació de llocs de treball al municipi, es va acollir a un programa d'ajudes dirigit als ajuntaments per poder contractar i executar obres o servicis d'interés general o social.

Estes ajudes, que va convocar la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, estan emmarcades en el Pla d'Ocupació Conjunta de les diverses administracions, la Diputació, la  Conselleria i els ajuntaments. En total, són 58.662 euros, és a dir, 19.554 euros que aporten les tres administracions a parts iguals, amb un objectiu clar: fomentar l'ocupació en l'àmbit local.

Les 18 persones elegides eren aturats inscrits com a demandants de treball en els centres SERVEF i pertanyien a algun dels col·lectius com parats de llarga duració, jóvens menors de 25 anys o majors de 45 anys. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario