jueves, 10 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, VISITA PRESIDENT CORTS

Les Corts Valencianes s’acosten als empresaris i associacions de Tavernes

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, han visitat este matí el Viver d’Empreses de Tavernes i han mantingut una trobada amb empresaris i associacions locals per acostar la institució als ciutadans.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, han visitat hui el Viver d’Empreses de Tavernes per a conèixer de primera mà les cinc empreses noves instal·lades i escoltar les idees d’estos emprenedors. Ha estat una visita al teixit empresarial del municipi a través d’estos empresaris que estan començant ara una nova etapa.

L’alcalde ha destacat que “un dels objectius del govern és canviar el model productiu que no es fa d’un dia per a l’altre, però això sí, s’ha de fer de la mà dels empresaris, dels mitjans i dels xicotets empresaris, i de ahi la motivació a la visita al Viver d’Empreses”.
A més, s’han reunit amb altres empresaris i associacions de Tavernes en el saló de plens perquè feren arribar les seues experiències i poder traduir-les a nivell institucional a les Corts Valencianes.

Jordi Juan ha recalcat que “volem acostar les institucions al poble i que el poble s’acoste a les institucions. En el cas de hui estem parlant de les Corts Valencianes, el poder legislatiu valencià on es representa la voluntat del poble valencià i què millor que tindre el seu president ací a Tavernes perquè puga explicar quina és la missió de les Corts”.
L’objectiu ha estat escoltar-los i vore en quina mesura les institucions poden ajudar i estar al costat dels sectors productius per a facilitar en iniciatives parlamentàries positives el seu bon treball.

El president ha manifestat que “l’experiència que ha dut a terme l’Ajuntament de Tavernes de reduir el dèficit, de millorar l’eficàcia interna, de pagar en temps i forma els proveïdors i el Viver d’Empreses que hem visitat són elements molt interessants per a encetar un nou camí, un nou govern al costat de les persones”

A més, Enric Morera ha declarat que “som un poble que ha creat molta riquesa i que per desgràcia continua sent maltractat en la inversió de l’Estat i en el que és un model de financiació que no ens dóna els recursos per a ajudar a les nostres empreses i els sectors productius”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario