viernes, 11 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, TRANSPARÈNCIA MUNICIPAL

L’Ajuntament de Tavernes publica totes les factures que paga

En la web municipal es pot consultar el detall de totes les factures que el consistori ha pagat als proveïdors els mesos d’octubre i novembre.

L’Ajuntament de Tavernes, que continua treballant per millorar en transparència i accés a la informació pública, publica totes les factures que paga en el portal www.tavernes.es.

Des d’ara, qualsevol persona pot accedir a la pàgina web de l’Ajuntament i consultar la relació dels pagaments realitzats. La informació dels documents que s’exposaran seran el concepte, la quantitat, el nom de l’empresa, la data del document i la del registre i l’aplicació pressupostària de cada un.

El regidor de Transparència, Enrique Chofre, ha manifestat que “es segueixen impulsant nous objectius per a aconseguir el màxim grau de transparència possible i posar a l’abast de tota la ciutadania la informació de què disposa el consistori”.

La primera relació publicada comprén 819 factures, dels mesos d’octubre i novembre, que sumen un total de 1.311.969 euros.

Esta informació econòmica de les factures es penjarà mensualment, a fi de complir la Llei de Transparència, a través de la web en l’enllaç     http://www.tavernes.es/ajuntament/corporacio-i-govern/informacio-economica-comptable-i-pressupostaria/informacio-proveidors-consulta-factures

No hay comentarios:

Publicar un comentario