lunes, 28 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, PÀRQUING COBERT

L’Ajuntament de Tavernes instal·la un nou sistema de ventilació del pàrquing i resol les filtracions d’aigua

Amb els elements que s’han instal·lat es soluciona el problema de les filtracions d’aigua de pluja que té el pàrquing subterrani del Passeig del País Valencià.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Obres Públiques, ha realitzat un projecte d’adequació de presa d’aire natural i ventilació del pàrquing subterrani del Passeig del País Valencià.

La realització de les obres ha permés establir un nou sistema de ventilació del pàrquing alhora que es resolen les filtracions d’aigua i problemes d’humitat que es produïen quan plovia. Abans es disposava d’unes reixes horitzontals per on l’aigua de pluja entrava directament al pati interior fent necessària l’evacuació amb unes bombes.

Ara, a més, els ciutadans de Tavernes poden gaudir d’un nou mobiliari urbà mitjançant elements de jocs i decoratius que s’integren en l’espai públic. Es tracta d’uns bancs i unes mantes de joc que tenen als laterals unes reixes de ventilació. Tota la zona on s’han instal·lat disposa, a més, d’unes tanques per donar més seguretat a l’entorn.

Esta obra és un dels projectes més importants que l’Ajuntament ha fet amb la subvenció del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de la Diputació de València, amb un pressupost de 20.000 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada