jueves, 10 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, MESA CONTRA VIOLÈNCIA GÈNERE

L’Ajuntament de Tavernes constitueix la Mesa de Violència de Gènere

Representants de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i la de Serveis Socials, de la Policia Local i de la Guàrdia Civil s’han reunit per a constituir la Mesa sobre Violència de Gènere.

L’Ajuntament de Tavernes, implicat a ajudar i col·laborar en l'eradicació d'esta problemàtica, ha constituït la mesa de coordinació multidisciplinar sobre violència de gènere.

En la sessió s’ha acordat reunir-se amb periodicitat trimestral per a tractar actuacions i previndre esta xacra social al nostre municipi. A més, es pretén incorporar a estes reunions membres de la comunitat educativa i el coordinador del centre de salut com a vector per a canalitzar la prevenció en els adolescents.

Esta mesa és conseqüència del conveni signat amb el Ministeri de l’Interior per a iniciar el seguiment de les víctimes. Es tracta d’un conveni que va començar a tramitar-se ja l’any passat, amb el qual es va firmar el protocol d'actuació de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Tavernes. Els agents designats per la Prefectura ja van fer la preceptiva formació del programa Viogen, de valoració del risc, en el curs oficial celebrat a la Delegació del Govern de València el mes de juny de 2015.

Ara, al gener de 2016, s’iniciarà l'aplicació del protocol de col·laboració entre la Policia Local i la Guàrdia Civil en matèria de seguiment i actuació en víctimes de violència de gènere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario