miércoles, 23 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, EL PLE EN ENDAVANT EN DIRECTE

L’emissió en proves del Ple en directe es va superar amb èxit

Dilluns passat, dia 21, es va realitzar la prova de la retransmissió, mitjançant streaming o reproducció en temps real, del Ple a través d’Internet.

L’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Comunicació i Transparència, farà possible que les sessions dels plens es seguisquen des de casa.

En l’últim Ple del passat dia 21 es va provar si els equips, que van arribar el divendres dia 18, superaven les expectatives. Per tant, no es va publicitar des de l’Ajuntament l’emissió perquè es va utilitzar la mateixa sessió per a fer la prova de tota la instal·lació.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va començar el Ple anunciant que la prova d’emissió no seria en obert perquè podien produir-se talls de vídeo o d’àudio.

A partir d’ara, els ciutadans de Tavernes podran veure les sessions del Ple a través d’Internet en directe. Podran entrar-hi des de la web de l’Ajuntament a través de l’enllaç http://tavernes.es/video-en-directe.

El vídeo de la sessió del ple del dia 21, després de comprovar que ha superat els nivells de qualitat que s’esperaven, s’ha posat a disposició de tots els veïns en el mateix enllaç.

D’esta manera, els plens de l’Ajuntament de Tavernes estaran obert a tots els que vullguen estar informats de primera mà dels assumptes que es debaten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario