martes, 22 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, DESCOMPTE FESTIVERN PER ALS VALLERS

Els jóvens vallers tindran descompte en el Festivern

Els jóvens podran comprar l'entrada a preu reduït els dies 29, 30 i 31 a Tavernes, quan s’obrirà la taquilla en la plaça del poliesportiu.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, i la regidora de Joventut, Encar Mifsud, han confirmat que els jóvens de la ciutat tindran un descompte en el preu de les entrades en l'esdeveniment, que enguany celebra l’onzè aniversari.

Les entrades es poden comprar en la taquilla els dies 29, 30 i 31. Si només compren l'entrada per al dia 30, el preu serà de 15 euros, amb un descompte de 3 euros sobre el preu de taquilla, mentre que si la compren per al dia 31, el preu serà de 20 euros, també amb 3 euros de descompte, que eixe dia serà de 23 euros. L’abonament serà de 23 euros i tots els preus inclouen la zona d’acampada, que s’obrirà el dia 28.

Caldrà portar la polsera del Festivern per a poder aconseguir-ne una altra que permetrà l’accés a la zona d’acampada. L’Ajuntament de Tavernes, per seguretat, ha previst l’ús dels ferros per a fer foc i demana que la gent actue amb precaució i civisme davant la perillositat d’encendre fogueres entre les tendes.

Enguany, el Festivern 2015-2016 compta amb més de 25 potents formacions, que desfilaran per Tavernes entre el 29 i el 31 de desembre. Entre estes trobem noms com La Gossa Sorda, Aspencat, Plan B, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Oques Grasses, Mai Mai, Égalité i molts més, així com els grups protagonistes de ‘Nit Salvatge’: Smoking Souls, Boikot, Riot Propaganda i Els Catarres.

El dia 29 hi haurà una festa de benvinguda i un concert d’homenatge a Ovidi Montllor a les 19 hores en la Casa de la Cultura, a càrrec de La Fera Ferotge, Pau Alabajos i Cesk Freixas. L’entrada no està inclosa en l‘abonament, però es podrà comprar en la Casa de la Cultura amb un preu de 3,5 euros.

Entre les novetats de l’edició 2015-2016 destaca la publicació dels horaris d’actuació dels grups, una demanda del públic que enguany es materialitzarà durant les jornades prèvies. A més, l’organització està treballant per a millorar els accessos de tal manera que tothom puga accedir a l’envelat sense problemes.

Enguany no hi haurà pausa ni descans el darrer dia de l’any en el Festivern. És a dir, el 31 de desembre els concerts començaran a les 17:30 hores de la vesprada i acabaran de matí.

Entre el 30 i el 31 de desembre podreu gaudir d’un bon nombre de concerts, però també d’activitats lúdiques i esportives, com ara el concurs de paelles, els campionats de futbet, raspall i bàsquet, així com activitats i tallers per als xiquets.

Un programa de luxe per a acomiadar l’any 2015 i donar la benvinguda al 2016.

No hay comentarios:

Publicar un comentario