miércoles, 23 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CURS MONITOR TEMPS LLIURE PER A JOVENS

Tavernes acull un nou curs de monitor d’activitats de temps lliure

Els jóvens de Tavernes que realitzen el curs tindran la capacitat d’organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i a la joventut.

L’Ajuntament de Tavernes col·labora amb l’empresa Millenium, encarregada de realitzar una nova edició del curs de monitor d’activitats de temps lliure, per tal que els jóvens vallers aconseguisquen una bona formació en esta matèria.

La duració del curs és de 310 hores, en què s’inclouen tres mòduls teòrics i un mòdul de pràctiques professionals, com ara tècniques i recursos d’animació o processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil.

Cada alumne tindrà assignat un tutor de pràctiques en el lloc on les realitze i haurà d’elaborar un memòria que contindrà les fases de preparació, realització i avaluació de l’activitat que ha dut a terme.

El preu del curs, per a un mínim de 25 alumnes, serà de 250 euros per alumne. El requisit d’accés és tindre 16 anys abans d’iniciar el curs.

Les activitats aniran dirigides a l’educació en la participació, la igualtat, la integració, el rebuig a la violència, etc

No hay comentarios:

Publicar un comentario