jueves, 17 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CONTRACTACIÓ PEONS AGRÍCOLES

L’Ajuntament de Tavernes ha contractat 16 peons agrícoles

Les persones contractades van començar a treballar el dilluns dia 14 de desembre i estaran com a peons agrícoles durant un mes per a pal·liar la desocupació agrícola estacional.
   
L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), ha contractat 16 peons agrícoles per a pal·liar la desocupació agrícola estacional.

L’obra està inclosa en la de “Neteja i adequació de cunetes i camins rurals municipals” i rep una subvenció de 18.568 euros, d’on es paga la seguretat social i el sou de cada treballador. A més, l’Ajuntament de Tavernes inverteix en el curs de riscos laborals, el material i la roba de treball, així com en la quitança.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “des de l’Ajuntament hi ha el compromís de seguir treballant pels ciutadans de Tavernes desocupats, millorant la seua ocupabilitat i donant solució a les demandes d’inserció laboral que tenim. En este sentit, seguirem adherint-nos a totes les convocatòries que sorgisquen des de les administracions supramunicipals”.

Els requisits exigits als candidats per a poder accedir a esta faena eren estar inscrits com a demandants d’ocupació abans del dia 17 de novembre del 2015. A més, havien de justificar haver estat d’alta, almenys, durant 3 mesos en l’últim any i 1 mes dins dels 9 immediatament anteriors a la data de finalització de presentació de sol·licituds, que va ser el 27 de desembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario