domingo, 13 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CONDOL PER DON RAFAEL VIDAL

Les banderes de l’Ajuntament de Tavernes onegen a mig pal per la mort de Rafael Vidal Madramany

Tavernes està de dol per la mort de Rafael Vidal Madramany. El farmacèutic va ser nomenat fill adoptiu per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, en sessió plenària del mes de novembre del 2013, per la gran tasca feta a la ciutat.

L’Ajuntament de Tavernes, en senyal de dol per la mort de Rafael Vidal Madramany, ha col·locat les banderes a mig pal durant dos dies.

Don Rafael, que ens ha deixat als 93 anys d’edat, va ser nomenat fill adoptiu en el ple de novembre del 2013, per la seua dedicació als ciutadans de Tavernes.

L’alcalde, Jordi Juan, vol mostrar el seu condol a la família i ha assenyalat que “don Rafael ha sigut un exemple per a les noves generacions d’un veí implicat en els problemes de Tavernes. De fet, el fer-lo fill adoptiu va ser un reconeixement del seu poble, ja que ell sempre s’ha sentit un ciutadà més de Tavernes”.

Rafael Vidal va nàixer a Albaida, però, com ell deia, el seu poble era Tavernes. Als 25 anys va arribar a la nostra ciutat. Va exercir de farmacèutic titular on es va ocupar de la salut dels veïns, i també, com a especialista en anàlisi clínica. Però, a més, va ser jutge de pau on va haver de resoldre nombrosos conflictes. Ha estat una persona vinculada al món de la cultura i un aficionat a la botánica, sempre disposat a ajudar els estudiants i els interessats en estudis socials que han passat per sa casa.

Demà dilluns, familiars, amics i veïns de Tavernes l’acomiadaran en una missa que tindrà lloc a les 11:30 hores en l’esglèsia de Sant Pere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario