viernes, 4 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, COMPRA EXCAVADORA

L'Ajuntament de Tavernes compra una excavadora per a estalviar diners en faenes agrícoles

La màquina es dedicarà a la neteja del terme i suposa una inversió d’uns 60.000 euros, que estaran amortitzats en tres anys.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Agricultura, ha comprat una màquina tipus eruga per a dedicar-la a faenes agrícoles en el terme municipal.

Es tracta d’una excavadora que el consistori lloga cada estiu per a netejar el riu Vaca, la Sèquia Mare i els barrancs, amb costs que suposen vora 20.000 euros cada any.

Tot i que la neteja del riu i barrancs no és competència municipal, sinó de la Confederació Hidrogràfica, el govern entén que ha d’ocupar-se’n dins les seues possibilitats. Per això, Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura, ha explicat que “la compra la va incloure el govern municipal en els pressupostos del 2015 i es va prendre la decisió perquè així en tres anys el cost estarà amortitzat, sense comptar que, a més, la màquina podrà efectuar altres treballs”.

La inversió total és d’uns 60.500 euros, 55.660 de la màquina més un aparell per a triturar canyes, valorat en 4.830 euros, que facilitarà les tasques als operaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario