lunes, 14 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CARTA REIS MAGS

Els xiquets de Tavernes ja poden escriure la carta als Reis Mags de forma virtual

Des de la web http://reis.promociovalencia.com/ es pot redactar i enviar la carta als Reis, simplement arrossegant les imatges sobre el paper, de manera que es transformaran en text.

L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha preparat, un any més, la carta de Reis virtual, perquè els xiquets la tinguen disponible també en ordinadors, mòbils i tauletes. És accessible des d’una diversitat de sistemes: Windows, OSX, Linux, Android, iOS, etc.

L’objectiu és que els xiquets de Tavernes disposen d’una plataforma en les noves tecnologies que els permeta un acostament diferent i modern al món màgic dels Reis, combinant els aspectes lúdic i educatiu, ja que diversió no està renyida amb l’aprenentatge.


Enguany s’ha millorat el disseny i s’han actualitzat els jocs, a més d’afegir-ne de nous, entre els quals destaquen:

•          “Ajuda els pastorets”: joc de plataformes que consisteix a arreplegar els joguets, salvant uns obstacles on s’esvara i uns buits.

•          “Descobreix el joguet”: fa que el xiquet intente endevinar el joguet que hi ha amagat en les caselles.

•          “Relaciona joguet i text”: és un joc per a identificar els joguets a partir dels dibuixos.

•          “Munta el betlem”: permet col·locar les figures i crear un betlem de manera virtual.

•          “Munta els puzles”: com a novetat d’enguany, busca que els xiquets facen puzles a partir d’elements de la carta de Reis i els permet triar el nombre de peces.


A banda, els xiquets també rebran la tradicional carta en paper, que el mateix Gabinet de Normalització Lingüística repartirà entre els diversos centres educatius de la localitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario