miércoles, 16 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CAMPANYA ANTI DROGUES

La campanya “No experimentes amb el teu Nadal” arriba a Tavernes

 La campanya vol conscienciar els jóvens en la prevenció del consum de drogues i arribarà a Tavernes el dia 30 de desembre, durant el Festivern.

 La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la ONG Controla Club organitzen la campanya “No experimentes amb el teu Nadal” per a previndre els consums abusius i experimentals de drogues que es produeixen durant el Nadal.

El pic més alt d’estes celebracions serà amb motiu de la Nit de Cap d’Any, on més de 3 milions de ciutadans de la Comunitat Valenciana celebraran el canvi d’any en els milers de festes organitzades pels locals d’oci, entitats festives i ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

Per això, la ONG Controla Club vol difondre el missatge als jóvens el dimecres dia 30 de desembre, amb motiu de la celebració del Festivern, i farà activitats informatives per a tots els que acudisquen al festival.

La posada en marxa d’esta campanya, que s’inclou en la de “Si te’n passes, t’ho perds”, té l’objectiu d’abordar els riscos associats a l’aparició de noves substàncies i el perill de l’adulteració relacionada amb l’increment de la demanda en dates festives.

La campanya estarà present en Facebook i Twitter per tal de donar-li més difusió i que arribe a tots els sectors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario