jueves, 17 de diciembre de 2015

Gabinet de Premsa Ajuntament, ESTALVI INTERESSOS AJUNTAMENT

L’Ajuntament reduirà més de 58.000 euros en el 2016 amb la revisió dels interessos dels préstecs bancaris

Més de 487.000 euros, entre l’any 2016 i el 2032, seran els que l’Ajuntament de Tavernes estalviarà amb la modificació dels tipus d’interés.

L’Ajuntament de Tavernes ha signat amb els bancs una modificació dels préstecs bancaris per a abaixar els interessos i reduir despeses.

La reducció anual total del 2016 serà de més de 58.000 euros entre els cinc préstecs que s’han revisat. En total, del 2016 al 2032, s’aconseguirà estalviar a les arques municipals 487.128,76 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha manifestat que “la ciutadania sap que l’Ajuntament està econòmicament molt millor que quan entràrem a governar l’any 2011. Tanmateix, no podem abaixar l’alerta i hem de prendre mesures com esta per tal de continuar reduint despeses bancàries al consistori”.

A finals de la legislatura passada, en març del 2015, ja es va signar la modificació del préstec amb el banc BBVA. Ara, s’ha realitzat la firma de la resta de modificacions amb les entitats Bankia i Caixabank, i falta formalitzar la del Banc de Sabadell, que es farà d’ací a poc.

Amb este acord, l’Ajuntament de Tavernes pretén que estes despeses en interessos, que ixen de fons públics, seran les mínimes possibles. D’esta manera es podran destinar els diners a altres inversions del municipi.

Tipus d’interés de cadascun dels préstecs:


  Diners que s’estalvien cada any amb la revisió dels tipus d’interés:
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario