domingo, 20 de diciembre de 2015

EL SOMRIURE FRONT A LA POR

Este articul l'estic escrivint a les vuit i  mitja del matí, a punt per anar a complir com Apoderat del meu partit, i l'he completat en quant a les xifres a vora mitjanit.

I no, no soc adiví, sols que sabía que la por no anava a guanyar al somriure.  

I es que front a la política de la por, de que ve el coco, de que ens haviem ajuntat, i sabeu de sobra que jo no volía, amb el demoni vestit de moradet i ho pagaríem,  s'han imposat els fets.

Resultado de imagen de somriureI els fets son que ara en la Generalitat Valenciana i en la Diputació de València a més de en més i més ajuntaments, i des de ja fa temps en alguns altres, va començar una nova forma de govern, uns nous aires de governar per a les persones i no per als amiguets, les gran fortunes,la banca i les multinacionlas. 

I aixì s'ha notat en els magnífics ressultatst a nivell general de Compromís i el seu coalligat per a este eleccions nacionals, 9 diputats en la autonomía i amb ells els segons més votat, i el segon més votat també a nivell provincia de València amb 5 d'ells, els mateixos diputats i a uns pocs vots dels de la por.  .  

I a nivell local, eixa política de la mentira, de les mitjes veritats tendencioses que diuen que des de que governa Compromís tenim un poble tenebrós, eixa política de fer por reflexada amb eixa tendenciosa denominació de govern de Compromís-Podemos al govern local que ha estat fent el PP i els seus blogs afins en un clar intent d'espantar, també ha tingut la seua deguda respota, sent de nou EL PARTIT MÉS VOTAT A TAVERNES, amb més de 700 vots per damunt dels de la por i amb més de dos mil dels altres profetes del caos local. I mira que en unes locals es força difícil batre als grans partits nacionals. I a més amb més de 8 punts per damunt dels magnífics ressultats de mitja autonòmica i provincial de la nostra coalició. 

Sols demanar-li un favor a tot estos de la por, l'obscuriat i el caos : Seguiu així tres anyets i mig més ... i els "blavets" mantingau al vostre "líder" local. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario