jueves, 10 de diciembre de 2015

CRÍTIC PERÒ MÉS TRANQUIL ... DE MOMENT

Com sabeu he sigut molt crític amb este pacte amb Podemos de Compromís i ho seguisc sent perquè pense que flac favor li ha fet a la caussa nacionalista valenciana.

Però despres sentir divendres en Sueca a Lola Bañon i Rosana Pastor, candidates independents 6 i 4 a proposta de Podemos en la llista de la nostra provincia, així com el magnífic discurs d'Albiñana, no esperava menys, tot un goig, i per supossat el de Baldo, a més de les seues paraules en el dinar de dissapte, així com les de dimarts vesprada en Gandia d'este més les de Àngela Ballester, número dos per Podemos d'eixa llista, els quals parlaren junt a un diputat autonòmic moradet i a Mónica Oltra, tinc que dir que estic igual de discomforme però més tranquil.

I més tranquil perquè vaig vore a persones senzilles, vestides senzilles (arreglao però informal), parlant en el valencià del carrer del Bellreguard de Ballester o suecà de Baldo, i parlant de problemes reals i concrets d'esta terra, i a més sense promeses grandilocuents : Parlant de valencianisme pur i dur.

Sols espere que quan atravessen la messeta i arriven a Madrit Rosana, Lola i Àngela no obliden éste missatge per interesos de partit nacional, Baldo i a Albiñana segur que no perquè el primer ja ha demostrat qui és de sobra estos anys, i Albiñana amb fets al llarc de la seua llarga vida política.

Sols espere que tots els diputats i senadors que isquen d'esta coalició per a mi negativa per al Bloc, almenys siguen eixe autentic grup valencià en el congrés que amb ella en teoría es busca, per part de Baldo i Albiñana no tinc dubtes, espere dels demés el mateix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario