martes, 17 de noviembre de 2015

TIRA VA, MENYS DONA UNA PEDRA ...

Una xicoteta alegría dins de l'amargura que m'ha produit eixe pacte de Compromís amb Podemos per a les generals, el qual i com sabeu els que em segiu és per a mi una gran errada.

I es que per al cap per al sentat per la nostra provincia ( a vore quan acabem amb esta concepció decimonònica i passem a les comarques) que li correrponía anomenar a Podemos segons el malait pacte ( Castelló i Alacant els caps son per a Compromís), este partit a elegit i com a independent a Josep Lluis Albiñana, primer President dels valencians en la preautonomía i que va militar després deixar el Pspv-Psoe per discrepàncies amb la seua política gens valencianista, en Unitat del Poble Valencià, predecesor i fundador amb altres del Bloc actual, donant-se de baixa per motius professionals al ser incompatible militar en cap partit amb el càrrec de jutje que va ocupar fins la jubilació. 

Per tant un valencianiste de cor i de fets, gens identificat com a podemita si no com a un independent com dic plenament valencianista i que compartix de segur encara els ideals del Bloc .

I per al quart lloc per la provincia que també li correspon a Podemos, anirà i també com a independent la coneguda actriu valenciana Rosana pastor, una lluitador pels drets socials i que sempre s'ha manifestat com a orgullosa valenciana. 

Per tant dos independents, un d'ells un gran valencianista sense dubte dins d'este desgavell d'aliança, el que fa que almenys siga algo menys difícil, que ho seguix sent, de tragar, algo és algo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario