martes, 3 de noviembre de 2015

REFERÈNDUM BLOC, DEMÀ NO VOTARÉ

I no ho faré perquè a més del dit en altre articul, compartisc al cent per cent el que diu Jordi en el seu face : 

Un post en clau interna: no participaré en el referèndum de demà.

No m'ha agradat com s'han fet les coses però assumisc part de la meua culpa perquè forme part de l'Executiva de Compromís i a la del Bloc vaig amb veu i sense vot. Tanmateix, tot té la seua part positiva: almenys ha servit perquè gran part de la militància (altres ja ho sabíem) se n'adone de que:

1. Mentre per a alguns, Compromís és un projecte, per a altres, Compromís és una marca electoral.
2. Compromís no pot seguir funcionant així.

La meua postura ja la coneixeu. Volia que Compromís es presentara en solitari a les eleccions generals però això s'ha vetat per part d'altres partits fundacionals de la coalició. Al final demà es farà un referèndum en el que no sabrem quina cosa es vota perquè a hores d'ara no sabem la concreció del protocol electoral de la plataforma que s'està intentant confeccionar.

Perquè crec en el projecte. Perquè crec en el Bloc. Perquè crec en Compromís. Perquè no m'agrada açò de "todo para el pueblo pero sin el pueblo". Perquè vull que Joan Baldoví Roda siga diputat i si al final el debat és ser o no ser de Baldo, el col.lectiu de Tavernes de la Valldigna som i serem de Baldo(i de fa molts anys). Perquè no vull obstaculitzar que Baldo porte la veu del valencianisme polític al Congrés del Diputats. Per tot acò, no participaré en este referèndum.

Passe el que passe, seguiré fidel al projecte i farem campanya amb més intensitat que mai. 
El projecte està per damunt del tacticisme a curt termini. Ara tinc més clar que mai que: Més Bloc és Més Compromís.

No hay comentarios:

Publicar un comentario