viernes, 13 de noviembre de 2015

QUI NO PLORA NO MAMA

Demanen els que donent suport al company Morera i a la companya Micó, principals responsables per a mi i per a la majoría, d'eixe desficaci de coalició en que ens han clavat, que estigam calladets els crítics que demanem que roden caps davant la traició a les basses que per a nosaltres es ésta, i que es convoque de forma urgent un congrés extraordinari on éstes pugam opinar, i fins que passen les eleccions, perquè si armem barull espantarem als votants. diuen que hi ha que fer una pinya fins aleshores després repensar Compromís.

Resultado de imagen de tornarem a somriure

Per contra jo i molts com jo pensem que si ens mantenim calladets, espantarem més encara als votants, a eixa gran massa cabretjada per tal traició. 

Que per contra hi ha que fer vore tant als votants com a ells que açò no es quedarà així i que els responsables seran somésos al juí dels militants i el més aviat possible.

Aixi i després vore que algo es meretga he pogut constatar en les xarxes socialsel canvi en molts en l'idea de canviar de vot per dit cabreig cap a altres forçes, a votar a Baldo, que no a Compromís-Podemos, i després a per ells, a pels culpables d'esta amargura.  

I de moment ja hem aconseguit que quince dies després de les eleccions com a màxim, es convoque al Consell Nacional i en este es fixe una data per al Congrés, i no deixar-lo fins vora l'estiu com estava previst volien el sector "Morerista", "a vore si escampa" afisc jo (per cert, la política fa extranys amics de llit i ara ressulta que qui el recolzen son aquells que estaven esperant el congrés per a desfenestrar-lo, no dormirà massa tranquil el company Enric amb estos suports ... ) .

Així que Jordi Juan, Jordi Sebastià, Consol i demés companys que heu segut valents i heu dimitit, no afluixeu perquè a més de que sabeu altres càrrecs vos van a seguir, compteu amb el suport majoritari de les bases, estic segur. 

Seguiu apretant perquè de lo contrari la fuga de vot i d'afiliats serà forta pel sector nacionalista i Compromís acabarà sent de les mans d'ells, el que ara és : Un no sabem molt bé qué´on mana una senyora i els demés acatxen el morro, i en tot cas no eixa força nacionalista valenciana per la que molts porteu lluitant  un grapat d'anys, i a la que m'he unit després d'anys en la mateixa lluita des d'altres llocs.

No obstant, a Tavernes tenim la sort de tindre a gent "a primera fila" en este cacau, que és on millor es sap qué passa realment i que és el millor per al futur del partit i del nacionalisme valencià, així que per la meua part i estic segur que per la de la resta de companys del Bloc de Tavernes, seguirem el seu consell i farem el que ens aconsellen. 

Seguirem atents a la jugada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario