martes, 10 de noviembre de 2015

HOSPITAL DE GANDIA, TOT SEGUIX QUASI IGUAL

Set hores en urgències per a fer una analítica i dos jocs de radiografíes, en una sala d'espera atestada, on sòls hi ha una minúscula sala de triatge funcionant de les dos habilitades (dic jo que podríen de les dos fer-ne una sola decent si no van a ussar abdós), i 10 boxes, insuficientes dons acabarem atesos en un de pediatría, d'atenció mal equipats.

Resultado de imagen de hospital gandia
A favor una metge jove, amablement carinyosa, molt professional, sense presses, en unes bones instalacions estructurals en general, per exemple es pot aparcar sense problema en el mateix edifici, però faltes d'equipament i sobre tot de personal. 

I una infermera buscant al malalt en la sala d'urgències quant estava on li tocava estar, que es en la d'espera interior una vegada vissitat i fetes proves : Es va justiciar diguent que a ella li diuen que busque però no on, ni si ja ha segut o no vissitat, ni si té o no feta prova alguna.  

Es a dir, cinq mesos després torne a tindre que utilitzar els servicis sanitaris comarcals i poc a canviat.

Però el que es pitjor es que poc ha canviat també en quant a l'antic hospital i en quant a manca de personal i llargues hores d'espera. 

Esperem que amb els nous aires en el govern autonòmic poc a poc vaja arreglant-se. 

Total, vaig arrivar a cassa sense ganes de rés, ni d'nar al pleno i mira que m'agrada, i huí ja un poc recuperadet vos deixa una crònica com a denuncia.

I la Simatense sense poder parar en l'hospital ... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario