martes, 24 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, VISTA CENTRE ADISVA

L’Ajuntament de Tavernes visita el centre ocupacional d’ADISVA

El centre ocupacional per a vora 40 persones discapacitades permetrà que no s’hagen de desplaçar a centres d’altres comarques.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat dels patrons de la Fundació i  membres de l’Associació de Discapacitats de la Valldigna, han visitat les instal·lacions on anirà el taller ocupacional.

Este edifici, que ja està quasi acabat, a falta de col·locar l'ascensor i el mobiliari, contindrà un modern centre ocupacional que proporcionarà a les persones amb deficiència intel·lectual una ocupació terapèutica i desenvoluparà les seues habilitats en la mesura que permeten la integració laboral i social.

L’alcalde, Jordi Juan, ha explicat que “l’Ajuntament donarà suport a este col·lectiu per tal de tindre allí l’alumnat com més prompte millor. A més, es farà tota la força per a obtenir els permisos i perquè la Generalitat dote de subvencions este taller”.

L'edifici està ubicat en el polígon del Pla, en un solar de 600 metres que va donar l'Ajuntament a l'Associació per a esta finalitat. L’edifici consta de dues plantes més un terrat, on s'ubiquen els despatxos, sales auxiliars i altres serveis, i també disposa d'una zona taller de grans dimensions i molt ben il·luminada, que podrà acollir fins a 40 alumnes.

L'execució d’este projecte va començar en el moment que la fundacióva aconseguir els terrenys, donats per l'Ajuntament, i valorats en 200.000 euros. No obstant això, l'aportació de l'Ajuntament s'ha plasmat en diverses ajudes que han fet arribar a un total de 409.000 euros.

La resta d'aportacions per a les obres han vingut de la Generalitat (200.000 euros), la societat civil i empreses de la Valldigna (218.000 euros), la Diputació (38.000 euros) i la Mancomunitat de la Valldigna (3.000 euros).

No hay comentarios:

Publicar un comentario