lunes, 16 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, VISITES COVA BOLOMOR

L’Ajuntament organitza noves visites a la cova del Bolomor i ofereix rutes pel terme

Les visites al jaciment arqueològic i les rutes pel terme de Tavernes són activitats emmarcades en el conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb la Diputació de València per a promocionar turísticament Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes, a través del projecte anomenat “Dinamització del turisme de Tavernes de la Valldigna”, comença noves visites guiades a la cova del Bolomor, així com també excursions al Racó de Joana, l’Ullal Gran i de les Penyetes.

Es tracta d’activitats subvencionades pel Patronat de Turisme, amb la finalitat de donar a conèixer els atractius del nostre municipi, tant als veïns de Tavernes i la Valldigna com als que ens visiten.

Les primeres visites al jaciment del paleolític començaran este dissabte 21 de novembre. La visita és gratuïta, només pagaran 3 euros els interessats a assistir als tallers didàctics de talla lítica amb sílex i de foc prehistòric per fricció, que es faran en la Casa de la Cultura. Els grups majors de 10 persones tindran un descompte d’un euro. El dissabte 5 de desembre i el dilluns dia 7 continuaran els tallers i les visites.

Les rutes ecoturístiques als tres paratges s’iniciaran el dia 29 de novembre i es reprendran el 13 i 27 de desembre. Els excursionistes aniran acompanyats d’un guia que els explicarà l’entorn i la vegetació, per un preu de 2 euros cada u.

Amb estes dos iniciatives s’aconseguirà que el nostre municipi tinga més projecció turística i, a més, posarà en relleu el patrimoni històric, cultural i natural de Tavernes.


              Les inscripcions es faran en la TouristInfo de la platja de Tavernes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario