martes, 24 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, TALLERS OCUPACIÓ

L'Ajuntament de Tavernes destina 270.000 euros a un nou taller d'ocupació

En total s’han contractat 30 persones, entre alumnes i professors, que durant sis mesos executaran un treball de revaloració dels recursos turístics naturals.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, la regidora d’Educació, Beatriz Ferreres, i la de Serveis Socials, Noèlia Alberola, han visitat este matí el nou taller d’ocupació sobre “Revaloració dels recursos turístics naturals de Tavernes II”.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Foment Local, ha contractat 6 professors i 24 alumnes, distribuïts a parts iguals entre tres especialitats formatives: dissenyadors de pàgines web, treballs forestals i infraestructura de jardins. En total s’hi destinen vora 270.000 euros, 50.000 euros de fons propis que complementen els 219.000 euros de subvenció de la Generalitat.

L’alcalde, Jordi Juan, ha manifestat que "l'objectiu és millorar la formació de les persones sense faena del nostre municipi per mitjà de la realització d'estos tallers i que puguen adquirir una experiència professional que els servisca per a trobar un treball digne."

Els contractats estaven desocupats i eren demandants de faena. Com a col·lectius prioritaris hi ha les dones, en especial les víctimes de violència de gènere, persones amb discapacitat, persones en situació o risc d'exclusió social, els majors de 55 anys i en desocupació de llarga duració.

El taller té una durada de sis mesos i en total són 960 hores de formació alternades amb el treball o la pràctica professional, dirigida també a l'aprenentatge, la qualificació i l'adquisició d'experiència. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario