miércoles, 18 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, SUBESTACIÓ GOLFO

L’Ajuntament de Tavernes reivindica la subestació del Golfo

El Ministeri d’Indústria i Red Eléctrica no preveuen la subestació elèctrica fins al 2020, per la qual cosa l’Ajuntament de Tavernes vol buscar una alternativa.

L’alcalde, Jordi Juan, el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, i el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, s’han reunit hui amb la directora general d’Indústria i Energia, Júlia Company.
L’objectiu de la reunió ha estat la reivindicació de la construcció de la subestació del Golfo prop de l’estació de tren. L’Ajuntament ha demanat a la Conselleria que faça arribar al Ministeri d’Indústria la demanda, aprofitant la reunió que tenen prevista per a demà.

L’alcalde, Jordi Juan, que ja es va reunir fa un any amb el Ministeri i encara no ha obtingut resposta, ha manifestat que “esta infraestructura és de vital importància per al desenvolupament urbanístic de Tavernes, i per al futur turístic i industrial de la platja”.

Es tracta d’una infraestructura elèctrica que proveirà d’electricitat el sector 16 i el 17, una zona estratègica des del punt de vista turístic i econòmic, i és necessària per a posar en marxa la futura depuradora.

Però, a més, la subestació pretén donar fluid elèctric al polígon industrial del Golfo perquè s’hi puguen instal·lar noves empreses i dotar la platja de Tavernes de més abastiment d’energia, que fa falta sobretot als mesos d’estiu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario