viernes, 6 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, REPARACIÓ CAMINS RURALS

L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València contacten per a resoldre els problemes dels camins rurals de Tavernes

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, i la regidora d’Obres Públiques, Llum Sansaloni, es van reunir ahir amb el diputat de Medi Ambient, Josep Vicent Bort Bono, per a tractar temes que afecten alguns camins rurals del terme de Tavernes.

Els regidors municipals abordaren amb el diputat els problemes que afecten els camins de la Sèquia de la Bova i adjacents i la zona del Tancat, que estan fets malbé. En la reunió van poder presentar un dossier on s’han recollit els antecedents de tota la problemàtica.

El diputat, Josep Vicent Bort, va poder observar l’evolució dels clavills i solsides que han patit els camins. L’Ajuntament ja s’ha adreçat diverses vegades a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i a la Conselleria d’Agricultura. Però ara, amb el suport de la Diputació, pretenen unir forces i recursos per a buscar una solució.

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, ha manifestat que “ha sigut una reunió molt productiva, en què la Diputació s’ha implicat per a resoldre el problema entre les diverses administracions”.

La idea és fer, a més, un estudi geològic per a saber com està el fons del terreny i poder exigir la reparació a qui corresponga. I, si cal, portar al Ministeri la urgència de la situació davant el risc que suposa per a la seguretat viària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario