viernes, 6 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CURS CUIDADORS DEPENDENTS

L’Ajuntament de Tavernes comença un nou curs de cuidadors de dependents

El curs s’iniciarà el pròxim 9 de novembre amb l’objectiu de donar unes nocions bàsiques als cuidadors per a millorar l’atenció sociosanitària dels dependents.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, enceta la tercera edició del curs de formació als cuidadors no professionals.

El curs està dividit en diversos mòduls, amb un total de 25 hores lectives. Es tractaran aspectes bàsics referits als recursos socials existents, al paper del cuidador, a l’atenció sociosanitària i psicològica al cuidador i al dependent.

El servei especialitzat d’atenció a dependents de l’Ajuntament és l’encarregat de tota la coordinació amb la finalitat de donar unes nocions que permeten millorar l’atenció dels dependents atesos en el seu domicili.

El personal de Servei d’Ajuda a Domicili municipal, professionals del centre de salut i la Residència Bonestar participen en esta iniciativa.

El curs comença el 9 de novembre i s’impartirà en el Braç Treballador a un grup de 25 persones seleccionades prèviament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario