viernes, 20 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CURS DE REFORÇ PER A LA POLICIA LOCAL

La Policia Local de Tavernes reforça les habilitats psicosocials per a millorar l’atenció al ciutadà

En total, 18 efectius de la Policia Local de Tavernes han participat en el curs d’habilitats psicosocials que es va impartir la setmana passada en la Casa de la Cultura.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, va organitzar un curs de formació dirigit específicament a la Policia Local, al qual van assistir 18 policies, entre agents i comandaments.

El curs pretén reforçar les habilitats psicosocials dels policies per a millorar l’atenció que ofereixen diàriament com a servei públic al ciutadà. Estes jornades han tingut l’objectiu de facilitar les ferramentes i tècniques de comunicació i resolució de conflictes de manera satisfactòria, tant per a l’agent com per als veïns de Tavernes.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha manifestat que aposta per la formació pedagògica dels components de la plantilla, perquè la relació entre policies i ciutadans siga cada vegada més estreta i correcta.

Es tracta d’una formació intensiva i molt pràctica, que incideix en la importància del tracte amb els veïns i saber gestionar perquè hi haja empatia en totes les actuacions policials.

L’Ajuntament té previst realitzar-ne una segona edició per tal que tots els agents municipals de Tavernes tinguen una formació adequada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario