jueves, 12 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, COL.LECTOR PLATJA

El nou col·lector de pluvials permetrà obrir un carrer que millorarà el trànsit de la platja

L’Ajuntament de Tavernes canvia el projecte contra les inundacions i el modifica amb noves actuacions que milloraran la circulació de la platja i, a més, evacuaran l’aigua de les pluges a la Sèquia Mare.

L’Ajuntament de Tavernes va aprovar en el Ple de dilluns canviar l’anterior projecte del col·lector de pluvials contra les inundacions que pateix l’avinguda de la Marina en la platja de Tavernes per tal de millorar-lo. Així, s’inicien els tràmits per a redactar una modificació en el traçat previst.

L’anulació de l’antic traçat no tindrà cost afegit per a l’Ajuntament, ja que està inclòs dins del pla director de la concessionària de l’aigua. El que és pretén és construir un vial paral·lel al carrer de Blasco Ibáñez que unisca l’avinguda de la Marina i la Goleta.

D’esta manera, s’aconseguirà descongestionar el trànsit de la platja, una demanda dels veïns de Tavernes i turistes que ens visiten cada any, ja que tindran un vial de 18 metres d’amplària en sentit contrari al de Blasco Ibáñez per on poder circular. A més, s’evitarà alçar tot el carrer de Blasco Ibáñez, que era per on estava previst fer les obres del col·lector.

El nou traçat no afectarà el nucli urbà de la platja perquè les canonades del col·lector es desviaran per la zona oest, per on hi ha les parcel·les no urbanitzades, per darrere dels edificis.

Però, a banda, el nou projecte de col·lector, que arribarà fins al canal, preveu evacuar l’aigua a la mar, i també desviarà l’aigua necessària a la Sèquia Mare, que baixa de nivell en els mesos d’estiu.

Està previst que les obres comencen el mes d’octubre del 2016.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada