jueves, 26 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, CELEBRACIÓ 25N

L’Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir el 25N

L’acte per a sensibilitzar sobre la violència de gènere i previndre-la va consistir en la lectura d’un manifest i una taula rodona en la Casa de la Cultura de Tavernes, on no va faltar la música per a homenatjar les dones.

L’Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb un acte que va obrir l’alcalde, Jordi Juan, i va continuar la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, que mostraren el seu rebuig al masclisme i explicaren l’adhesió de l’Ajuntament a la campanya de la ONU “Pinta el teu món de taronja”.

A continuació, l’artista local Fanny Grau Noguera va llegir un manifest per la igualtat d’hòmens i dones, acompanyada pel violí de Júlia Romero.

En la xarrada, la tècnica de Serveis Socials, Amparo Perelló, va donar a conéixer tot el treball que du a terme la Regidoria, i la policia local especialitzada en violència de gènere va exposar com s’actua davant un possible cas i quines són les mesures i el protocol que es segueix des del seu departament.

Per a concloure la jornada, el cantautor local Quim Sanç va interpretar cançons pròpies i de Serrat i Ovidi Montllor, amb les quals va retre homenatge a les dones.

L’Ajuntament de Tavernes va deixar en les cadires dels assistents un detall: un marcapàgina i una taronja (regal d’Emilio Mollà i Federico Cuñat) com a símbol d’adhesió a la iniciativa de l’ONU. A més, es van repartir uns díptics de la Policia Local on els veïns poden trobar quins són els signes de maltractament i què fer en cas de patir-ne. Per a demanar ajuda hi ha uns telèfons als quals tocar:

    - telèfon de la dona: 016

   - emergències: 112

   - Policia Local de Tavernes: 96 2824161

   - Centre Dona 24h: 900 580888


No hay comentarios:

Publicar un comentario