jueves, 5 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, AJUDES COMERÇOS EN VALENCIÀ

L’Ajuntament de Tavernes ajuda els comerços locals que usen el valencià

Enguany, han arribat a les 13 empreses que han sol·licitat l’ajuda i han presentat la documentació corresponent. En conjunt, s’han entregat un total de 4.120 euros.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial. Enguany, 13 empreses han sol·licitat l’ajuda i han presentat la documentació corresponent.

Estes ajudes econòmiques, que han estat de 4.120 euros, van adreçades a les empreses comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes per l’activitat comercial en valencià que duen a terme.

Les ajudes comprenen els elements següents: retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i creació de pàgines web en valencià.

Estes subvencions contribueixen a valencianitzar el nostre entorn i a fer visible la nostra llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario