miércoles, 25 de noviembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, ACTES SUPORT AL 25N

L’Ajuntament de Tavernes “es pinta de taronja” per a donar suport al 25N

Entre les iniciatives per a celebrar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament participarà en la campanya de l’ONU “Pinta el teu món de taronja” per a mostrar el rebuig contra esta xacra social.

L’Ajuntament de Tavernes comença hui una campanya de conscienciació proposada per l’ONU, “Pinta el teu món de taronja”, en la qual la façana de l’ajuntament s’il·luminarà amb el color símbol d’esta iniciativa durant setze dies.

A més, es projectaran per les xarxes socials imatges de color taronja amb missatges de denúncia del masclisme. Són 16 dies d’activisme contra la violència de gènere, que arranquen hui i s’acaben el 10 de desembre, Dia del Drets Humans.

L’objectiu d’esta iniciativa és cridar a l’acció per a posar fi a la violència contra les dones i les xiquetes en tot el món.

A més, l’Ajuntament ha preparat un acte en la Casa de la Cultura on l’artista local, Fanny Grau Noguera, llegirà un manifest com a mostra de suport a la celebració internacional. I també s’ha organitzat una xarrada amb el títol “La violència de gènere”, on participaran una policia local especialitzada en estos casos i una tècnica de Serveis Socials, que exposaran les faenes que realitzen des dels seus departaments.

L’acte tindrà lloc a les 19 hores i comptarà amb l’actuació del cantautor Quim Sanç i de la violinista Júlia Romero.


No hay comentarios:

Publicar un comentario