viernes, 27 de noviembre de 2015

Gabinet de Premsa Ajuntament, PLA OCUPACIÓ CONJUNTA

Tavernes contractarà 18 persones amb el Pla d’Ocupació Conjunta

El Pla d’Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques Valencianes està destinat a fomentar l'ocupació en l'àmbit local a través d’un programa d’ajudes.

L’Ajuntament de Tavernes, implicat en la creació de llocs de treball, contractarà 18 persones desocupades, inscrites com a demandants d'ocupació en els centres SERVEF de la Generalitat. 

La Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació va convocar un programa de subvencions destinat a fomentar l'ocupació en l'àmbit local, emmarcat en el Pla d'Ocupació Conjunta de les diverses administracions, la Diputació, la  Conselleria i els ajuntaments. En total, són 58.662 euros, és a dir, 19.554 euros que aporten les tres administracions a parts iguals.

Es tracta d'un programa d'ajudes dirigit als ajuntaments perquè facen programes de contractació per a executar obres o servicis d'interés general o social.

L’Ajuntament farà la selecció dels treballadors mitjançant una oferta de treball que es presentarà el 2 de desembre al Centre SERVEF de Sueca.

Els candidats hauran de ser aturats inscrits com a demandants de treball en els centres SERVEF i pertànyer a algun dels col·lectius com parats de llarga duració, jóvens menors de 25 anys o majors de 45 anys. Si necessiteu més informació podeu acudir a la Regidoria de Foment Local, en el Braç Treballador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario