viernes, 13 de noviembre de 2015

Gabinet de Premsa Ajuntament, AULES SERVEIS SOCIALS

L'Ajuntament de Tavernes dotarà Serveis Socials de dos aules de formació

La Regidoria de Serveis Socials disposarà d’una aula de formació per a la inserció de la població cap a les noves tecnologies, i una altra per a la formació dels cuidadors de dependents.

L’Ajuntament de Tavernes dotarà Serveis Socials de dos aules de formació, entre les quals hi haurà una aula de formació per a la dependència, on els cuidadors i familiars de dependents podran rebre cursos per a l’atenció sociosanitària i psicològica al cuidador i al dependent. Tot amb la intenció de donar-los unes nocions que permeten millorar l’atenció dels dependents atesos en el seu domicili.

D’esta manera es podrà formar els cuidadors no professionals de dependents amb recursos propis a fi que es puga realitzar el curs tantes vegades com siga menester. Estos cursos d’ajuda ja es fan a Serveis Socials, però amb subvencions de la Generalitat. A més, esta aula serà multiusos i servirà per a fer altres tallers en el Braç Treballador.

S’habilitarà també una aula per al projecte d’inserció de la població cap a les noves tecnologies. Serà una formació d’informàtica perquè els veïns de Tavernes que ho necessiten aprenguen a fer documents o a navegar per Internet.

Per a fer front a les despeses d’habilitació de les aules, el govern municipal va presentar en el Ple de dilluns una modificació de crèdit. La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, va manifestar que “la inversió es fa en tasques formatives per no poder utilitzar els diners reservats en el pressupost del 2015 per a la rehabilitació d’habitatges, ja que estem a finals d’any i no hi ha prou temps per a aprovar la cessió de les vivendes de la Generalitat a l’Ajuntament”.

A més, amb estos diners del pressupost del 2015, que s’han de gastar abans de l'1 de desembre, es duran a terme altres projectes, com l’adequació i millora de les instal·lacions de la Llar dels Jubilats i la dotació d’equipament per al centre de convivència Centre Obert de Menors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario