domingo, 29 de noviembre de 2015

DON ERRE QUE ERRE

Resultado de imagen de erre que erre
Llisc en la premsa que sobre la Constitució diu el Partit Popular que no fa falta tocar-la, que seguix sent útil tal i com està, i que en tot cas amb una reforma de la llei electoral per a que mane el més votat, a seguir marxant.

I no veuen que els problemes de encaixament de Catalunya i el creiximent en general dels moviments nacionalistes en aquelles autonomíes amb una identidat pròpia molt diferent i diferenciada dels demés, venen de que el modèl del 78 està caducat, i que es té que donar un pas més per a que tots pugam seguir a gust convivint junts. I que això passa per un estat federal i una autonomía major en lo fiscal i financer.

Però bé, esperem que el 20D tinguen deguda resposta dels espanyols, i que encara segons les enquestes i per a mi inexplicàblement van a seguir sent els més votats, no puguen governar o si governen ho tinguen que fer donant eixos passos que crec necessaris per a que Espanya no es trenque irremediàblement, el que pense ocorrirà si algo no canvia, o si canvia però per a en el fons no canviar rés.

Ja vorem, el 21 de desembre començarem a vore novetats espere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario