miércoles, 18 de noviembre de 2015

CANVIAR DE XAQUETA

En esta vida hi ha qui "canvia de xaqueta", i en alguns casos varies o pot pareixer que varies vegades. 

Ú pot canviar per interés en trepar en algún lloc.

Resultado de imagen de cambiar de chaquetaÚ pot canviar perquè la seua ideología canvia amb el pas del temps, algo que es dona i prou en la gent que quan més jove més d'esquerres i confornme van acomadant-se van fent-se més de dretes : este mon està ple de gent que ara voten a la dreta i que fa uns anys anaven a aplecs amb la quatribarrada al coll i cantant allò de l'estaca, al vent i demés
També es dona el cas contrari, però menys, Vestrynge i pocs més, que van de dretes a esquerres, i si fa poc cantanven allò del cara al sol ara canten l'internacional puny en alt. 
Rés que dir-los, la vida i les circunstàncies canvien a les persones i deuen de ser consecuents amb com pensen, i no seguir dissimulant com també fan alguns, predicant una cosa i vivint d'un altra diferent. 

I també hi ha qui canvia de xaqueta perquè les costures de la que portaven estaven a punt d'esclatar, no donaven per a més, i han tingut que airetjar-la o canviar a altra que ens vinguera més a tó amb les seues evolucionades creencies, però sempre dins d'una mateixa ideología. 

Però també hi ha qui no se la canvia mai ni per a oretjar-la, amb el que és del mateix color per fora però òl a naftalina que tomba. I això sí, ens molts casos també com he dit, una cosa és el que prediquen i altra com ho viuen i com viuen. 

Sabeu qué passsa ? Que dona molta rabia vore com tú aguantant la vella xaqueta i mentres altres amb xaquetes noves o almenys ben oretjades, el van donant el "sorpraso" en tots llocs, inclús als nivells més propers, com el local, i això fa que inclús aquells que pareixien cabals acaben en el menyspreci del contrari. 

Però bé, el que es tracta és de dormir a cama solta, amb roba amb la que estigues a gust i que no t'aprete per les costures com m'estava passant a mi des de ja fa un temps, altres no sé que tal dormiran amb la seua roba vella olent a naftalina i vegent com els furten el llit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario