martes, 6 de octubre de 2015

NO ES POR NO IR ...

Li pegue una miradeta als darrers sondejos que trobe sobre intenció de vot i em trobe amb que :

El PP sería el més votat amb, segons el sondeig que mires, al voltant d'entre un 30 i un 34 % dels vots amb el que traurien al voltant dels 135-140 escons, una gran devallada però per a mi no suficient amb tot el que estem coneguent, este país no té remei. 

Resultado de imagen de no es por no ir cruz i raya
El PSOE segons amb al voltant del 25-28 % dels vots i al voltant dels 110 escons : És clar que esta falta d'alternativa, Sánchez no acaba de collar i no m'extranya amb totes les macamces que té i la seua "motxila", és en part la caussa del primer lloc dels populars. 

Tercer o quart, segons sondeig, Ciudadanos: Al voltant d'un 12 al 15% i de 25 a 28 escons, rés extrany perquè la gent els veu com algo nou en la dreta o centre-dreta, que no oblidem és on està la gran massa indecisa (També perquè no tenen a nivell nacional a una Puncete que els traga els colors com ací dia sí dia també). 

Tercer o quart pel dit i seguint cap avall Podemos amb al voltant també d'eixa xifra de C's, depen del sondeig aquells els superen o no, estan abdós "xino xano".

Esquerra Unida estaría més menys al voltant dels 5 diputats, depen de com li va a Podemos en el sondeig, UPyD no entraría i la resta escó amunt escó avall ahí estaríen, separats ja CiU entrant Unió en les Corts en solitari i perdent Convergència més menys el que guanyaren estos,  a excepció de, i ahí vaig i es el motiu d'este articul, COMPROMÍS els quals passarien de 1 a 3/4.

I si analitzem ressultats per Comunitats  ressulta que en la nostra la possible coalició de Podemos amb Compromís podría aspirar a obtindre uns set escons, mentres que éstos darrers en solitari i com dic entre 3 i 4.   

Resultado de imagen de no es por no ir cruz i rayaDiuen els que volen eixe pacte que es que amb 7 podríem tindre grup propi però no diuen que això no depen sols d'esta xifra si no que tens que haber obtés a més un 15% en cada cincurscripció per la que el pressentes, en el nostre cas tres i no es dona, no s'arriva en ningún cas en Alacant i en Castelló raspant raspant, i que en cas contrari depen de la Taula de Les Corts, on no sols decidirà Podemos, ni siquiera ells amb socialistes, el PP algo tindría que dir sempre i ja sabeu, tot segons estes dades.

A més de que al ser un pacte amb un partit que es pressenta en tota Espanya voríem si es possible tindre jurídicament com prometen grup propi, hi han seriossos dubtes i probablement tindría que interpretar i decidir també la dita Taula.

I jo afisc : Sent així com ho dic i tenint en compter els 7 màxim, quants cregueu que Podemos cedería en les llistes a Compromís, 2, 3 màxim ?  

I a més, es guanyaríen segur vots ?  I els que es perdríen de la gent com jo fins fa poc que no sent militant però si simpatitzava  votava Compromís a les Generals i Europées, però que no creguem amb el Pablemos ? Per ahí es podríen perdre un grapat de vots, a vore si lo comido por lo bebido. 

Dons el dit, no es por no ir ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario