miércoles, 14 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Municipal, RÀDIO MUNICIPAL

L’Ajuntament de Tavernes inicia els tràmits per a tindre una ràdio municipal
  
La Regidoria de Règim Interior, Noves Tecnologies i Comunicació ha iniciat l’expedient per a aconseguir este servei, vista la demanda social existent en el municipi i la inexistència de cap ràdio d’àmbit local.

L’Ajuntament de Tavernes va acordar en el Ple del 5 d’octubre iniciar l’expedient per a determinar el règim jurídic del servei de comunicació radiofònica a través d’una emissora municipal.
Resultado de imagen de emisora radio 
És un dels compromisos del govern municipal que ja estaven prevists en la passada campanya electoral. Per això, s’ha sol·licitat a la Direcció General de Relacions Informatives i Promoció Institucional iniciar els tràmits necessaris per a la llicència del servei públic de ràdio d’àmbit local i de titularitat municipal.

A més, es crearà una comissió d’estudi per a analitzar tot el referent a les qüestions legals i que s’encarregarà de redactar una memòria que anirà acompanyada d’un projecte de viabilitat que determinarà l’abast de les prestacions.

L’Ajuntament de Tavernes, amb l’interés per a donar un servei a la ciutadania sense que supose una gran despesa a les arques municipals, ja va sol·licitar a la Diputació de València la seua proposta d’inversions dins del Pla d’Ajudes Econòmiques per a obres, entre les quals hi havia el finançament per als aparells d’una ràdio amb l’objectiu de poder restablir el servei d’informació local.

El regidor de Noves Tecnologies i Comunicació, Enrique Chofre, ha manifestat que “es pretén donar cobertura informativa a través d’un canal que és necessari per al poble de Tavernes”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario