lunes, 5 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, SERVEI PLATJES ACCESSIBLES EN TAVERNES

Més de 3.000 persones han utilitzat el servei de platja accessible de Tavernes

Els dos punts de platja accessible de què disposa Tavernes, en la Goleta i en la zona de Padur, estan en funcionament des del 15 de juny fins al 15 de setembre.

L’Ajuntament de Tavernes fa balanç dels punts de platja accessible a través de les valoracions dels usuaris sobre la utilització i el funcionament de les instal·lacions, que disposen d’un servei adaptat i també del material necessari com ara cadires amfíbies i elements de flotació o crosses adaptades.

En total, més de 3.000 persones han pogut utilitzar este servei, de les quals la major part corresponen al mes d’agost (al voltant d’unes 1.800 persones). El 90% tenen alguna discapacitat física o són majors de 65 anys, i procedeixen tant de la Comunitat Valenciana com de fora.

La Regidoria de Foment Local, a través del regidor Josep Llàcer, ha destacat que “es tracta de dotar els dos punts amb els equipaments necessaris per al trasllat de les persones amb diversitat funcional i, així, poder garantir-los una seguretat a l’hora d’accedir a les platges, sempre amb un equip humà professional que facilita les tasques”.

Són 6 persones les que han treballat per a aconseguir la participació dels usuaris i augmentar la seua autonomia i capacitat personal. Han fet possible la plena integració social dels usuaris, han mantingut netes les passarel·les i les rampes, i han disposat de material adaptat necessari per a la visita de grups, associacions o residències.

L’Ajuntament valora positivament l’acceptació dels usuaris sobre els dos punts de platja accessible. Això no obstant, pretén oferir millor servei per a l’any que ve amb dos cadires amfíbies més i d’esta manera ajudar tant els ciutadans de Tavernes com la resta de persones que ens visiten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario