viernes, 2 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, REVALORITZACIÓ COVA BOOMOR

La Diputació de València aposta per revaloritzar el patrimoni arqueològic de la Cova del Bolomor

El diputat provincial de Cultura de la Diputació de València, Xavier Rius, i la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, junt amb els regidors de Turisme i Cultura de l’Ajuntament, s’han interessat per promocionar l’excavació en una visita al jaciment.

L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València col·laboren per desenvolupar diversos projectes i potenciar el valor històrico-cultural de la Cova del Bolomor.

La idea és crear en la Cova un centre d’interpretació on poder donar a conéixer tota la seua història com a jaciment paleolític excepcional que presenta una potència estratigràfica de vuit metres. És el que ha explicat el regidor de Turisme de l’Ajuntament, Josep Llàcer, en una visita a l’excavació.

La regidora de Cultura, Encar Mifsud, també ha estat present, al costat del diputat de Cultura, Xavier Rius, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, que han pogut conéixer els descobriments i els treballs que s’han fet de la mà de la directora del Museu de Prehistòria de València, Helena Bonet, i el director de l'excavació des de fa més de 25 anys, Josep Fernández.

Des de l’àrea de Cultura de la Diputació s’ha manifestat que s'està treballant de manera conjunta amb les àrees de Turisme, Medi ambient i Carreteres per a planificar una actuació que permeta promoure aquesta excavació.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha manifestat el compromís per ajudar als ajuntaments mitjançant accions de promoció dels seus atractius.

Per altra banda des de l’Ajuntament s’agraeix la implicació de la Diputació per poder treballar conjuntament en matèria de Turisme en Tavernes, en el desenvolupament d'este i altres projectes junts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario