martes, 20 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, VIVENDES SOCIALS

L’Ajuntament de Tavernes i l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat col·laboraran en vivendes socials

La reunió entre les dos administracions ha servit per a tractar temes com el de la urbanització del Vergeret, on falta per acabar un carrer que és competència de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, amb el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, i la regidora de Serveis Socials, Noelia Alberola, s’han reunit amb la Directora General de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Marín.

La sessió ha estat un primer contacte on l’Ajuntament de Tavernes i la EIGE han acordat seguir col·laborant en temes de vivendes de protecció oficial i lloguers socials. Per això, han arribat al compromís d’agilitzar tots els tràmits per treballar conjuntament i fer-ho el més ràpid possible. L’Ajuntament, per la seua part, assumirà la rehabilitació de les vivendes de lloguer.

Per altra banda, han tractat un problema que hi ha en la urbanització del Vergeret, en un dels carrers que continuen per esfaltar, i que és competència de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat. D’esta manera l’Ajuntament pretén solucionar una qüestió que afecta els veïns d’esta zona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario