jueves, 22 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, SETMANA CULTURAL GENT MAJOR

Tavernes dedica una Setmana Cultural per a la gent gran

L’Ajuntament de Tavernes ha preparat del 26 al 29 d’octubre un gran nombre d’activitats, tallers i actuacions dirigides especialment a la gent gran de Tavernes.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes organitza una nova edició de la Setmana Cultural per a la gent major, en la qual destaquen competicions esportives, ball, exposicions o concurs gastronòmic.

L’objectiu d’estos dies és homenatjar totes les persones grans i oferir-los un ampli ventall d’oci perquè tinguen l’oportunitat de gaudir d’una setmana diferent.

La inauguració es farà el dilluns 26 d’octubre a les 19 hores en la Casa de la Cultura, on hi haurà una demostració de ball a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa i una exposició de treballs manuals realitzats per diverses associacions.

Per al dimarts 27 s’ha organitzat un campionat de petanca en el Parc dels Vents a les 15:30 hores. Qui hi estiga interessat haurà de fer la inscripció a les 15 hores.

A més, el dimecres 28 a les 9:30 s’ha preparat una excursió a la Murta d’Alzira. El mateix dia, de vesprada, a les 16:30, hi haurà jocs populars en el Parc dels Vents, on els veïns podran acudir amb els seus néts i participar dels jocs junts. En acabar podran gaudir d’un berenar saludable.

Per al dijous 29 s’han programat diverses activitats, com l’actuació de teatre “Maribel y Rufino, variedades a lo fino” a les 18 hores i el concurs gastronòmic de dolços a les 19 hores. La cloenda de la Setmana Cultural i l’entrega de premis es farà a les 19:30, tot en el Centre Social Dolores Rojas, en el carrer de Gabriel Hernández, 51.

L’Ajuntament convida totes les persones grans de Tavernes a participar en estes activitats i a passar uns dies especials amb una variada oferta d’oci, cultura i esport.


No hay comentarios:

Publicar un comentario