viernes, 30 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, SEGONA SESSIÓ CICLE ECONOMÍA I TERRITORI

El Cicle d’Economia i Territori va reunir empreses de nova creació a Tavernes

Tavernes va acollir ahir la segona sessió del III Cicle d’Economia i Territori, que va esdevenir una jornada de trobada entre empreses.

L’Ajuntament de Tavernes va organitzar ahir una jornada perquè jóvens empresaris contactaren amb el Centre Empresarial de la Safor Jove. Més de 80 persones van participar en un acte en què el CES Jove va treballar l'associacionisme empresarial i va explicar les seues funcions i activitats.

En l’acte es van presentar dues noves empreses locals instal·lades al Viver d'Empreses de l'Ajuntament, una d'optimització de despesa en telecomunicacions i seguretat i l'altra de turisme accessible.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, va animar els nous emprenedors a seguir avant amb els seus projectes. A més, va manifestar la voluntat de l’Ajuntament de col·laborar en les activitats que ofereix el CES Jove i de donar suport a les empreses de nova creació.
La cita, a més, va comptar amb una sessió de networking empresarial, en què la idea ha sigut crear una xarxa de jóvens emprenedors. Un acte que té l’objectiu de establir una comunicació entre empreses per a crear sinergies positives per a l'economia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario