jueves, 15 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, PROMOCIÓ TURISME

L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València col·laboren per a promocionar el turisme en el municipi

La promoció turística de Tavernes es farà a través del projecte anomenat “Dinamització del turisme de Tavernes de la Valldigna” que subvenciona la Diputació amb 34.000 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la vicepresidenta del Patronat Provincial de Turisme, Pilar Moncho, signen un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació de València.

Resultado de imagen de turisme tavernesEl projecte de “Dinamització del turisme de Tavernes de la Valldigna” té com a finalitat treballar amb accions conjuntes promocionals que divulguen i donen a conéixer Tavernes a través de diverses activitats.

El Patronat Provincial de Turisme té entre els seus objectius la promoció del turisme de la província de València, en general, com també l’assistència tècnica i financera dels municipis d’esta província. És per això que s’ha compromés a ajudar els ajuntaments mitjançant accions de divulgació dels seus atractius.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ja va indicar que “Tavernes té actius turístics molt importants que cal promocionar encara més del que s'està fent i, per això, l’Àrea de Turisme de la Diputació té el compromís d’ajudar l’Ajuntament econòmicament, ja que si s’haguera d'escometre a càrrec dels pressupostos municipals en molts casos seria inviable”.

Per altra banda, l’alcalde de tavernes, Jordi Juan, ha manifestat “el seu agraïment per la implicació de la Diputació de València en el desenvolupament d'este i altres projectes en matèria turística de Tavernes. D’esta manera podem treballar conjuntament per a reivindicar el patrimoni historicocultural del nostre poble”.

La col·laboració econòmica del Patronat Provincial de Turisme serà de 34.000 euros i la duració del conveni s’estendrà fins al 31 de desembre del 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario