viernes, 16 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, PROGRAMES INTEGRACIÓ SOCIAL

L’Ajuntament de Tavernes i l’Obra Social La Caixa treballen conjuntament per la integració

L'Obra Social la Caixa col·labora amb l’Ajuntament de Tavernes per a fer diversos projectes destinats a la integració de col·lectius amb risc d’exclusió.

La Regidoria de Benestar Social, amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, compta amb programes destinats a la integració de diversos col·lectius en risc d’exclusió per diverses causes, des de xiquets amb marcat índex d'absentisme escolar, fins a dones maltractades o persones dependents.

Es tracta de quatre tallers: prevenció de violència de gènere, economia domèstica, inserció sociolaboral, cuina i restauració, i centre obert de convivència, espai on es reben adolescents i els recondueixen cap al retorn a les aules o cap a una professió alternativa.

El que es pretén és socialitzar, motivar i dotar de ferramentes perquè es puguen integrar tant als estudis com al mercat laboral, o puguen tindre una vida social normalitzada. A més, es treballen emocionalment les mancances que presenten.

El director de La Caixa a Tavernes, Óscar Aparisi, ha visitat els diversos tallers i ha pogut conèixer la tasca que es fa des de Serveis Socials. A més, ha mostrat interès a continuar col·laborant-hi a través de l’Obra Social La Caixa.

La Regidoria de Benestar Social agraeix la implicació d’esta fundació per a contribuir a ajudar en matèria d’integració i prevenció de risc d’exclusió dels col·lectius més desafavorits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario