miércoles, 28 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, OPERATIU ESPECIAL TOT SANTS

L’Ajuntament de Tavernes estableix un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants
  
El pla es posarà en marxa a partir del divendres dia 30 fins a la nit del diumenge dia 1 de novembre, i compta amb l’operatiu especial de la Policia Local de Tavernes i la col·laboració de l’Agrupament Escolta Valldigna.
  
La Regidoria de Serveis Públics i Seguretat Ciutadana ha establit un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

Així, s’han marcat uns horaris que faciliten als veïns les faenes d'arreglar els nínxols. El divendres 30 d'octubre l'horari serà el comprés entre les 8 del matí i les 9 de la nit. El dissabte 31 serà de 8 a 12 de la nit. I el diumenge 1 de novembre, l'horari especial del cementeri municipal de Tavernes serà de 8 del matí a 9 de la nit. Finalment, el dilluns 2 de novembre l'horari especial d'obertura del cementeri serà des de les 8 del matí fins a les 6:30 de la vesprada. La missa dels sants difunts serà a les 10 del matí.

La Policia Local tindrà un operatiu especial amb l’objectiu de facilitar el trànsit de vehicles i persones per la zona del cementeri este cap de setmana per la gran afluència que s’espera.

A més, està previst un control més específic amb presència policial continuada per la zona dels Sequers, entre altres, per a evitar actes vandàlics, especialment en façanes d’habitatges particulars.

També s’ha planificat el servici preventiu de la nit, perquè tots puguen gaudir dels actes festius programats i evitar actuacions que els puguen desmerèixer.

Es recomana que la gent que vaja amb vehicle al cementeri ho faça amb prou temps i sense presses, ja que no tots poden estacionar prop de l’entrada. En tot cas, s’habilitarà la zona interior per a parar i estacionar vehicles comercials (especialment floristes) a més de vehicles amb persones de mobilitat reduïda o que faciliten el trasllat a persones majors.

L’Agrupament Escolta Valldigna col·labora, un any més, amb els veïns que tenen dificultats per a arreglar les casetes dels seus difunts. Els voluntaris estaran els dies 30 i 31 de 5 a 8 de la vesprada en el cementeri municipal i ajudaran els usuaris a dipositar les flors als familiars difunts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario