lunes, 19 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, NOVA ZONA JOCS INFANTILS

L’Ajuntament de Tavernes crearà una nova zona de jocs infantils

El nou parc infantil es farà en un solar cedit a l’Ajuntament entre el carrer Paco Valiente i Na Violant d’Hongria.

L’Ajuntament de Tavernes ampliarà el nombre de parcs infantils amb la creació d’una nova zona de jocs entre el carrer Paco Valiente i Na Violant d’Hongria.

La Regidoria de Parcs i Jardins ha adjudicat a l’empresa Mobipark SL el contracte d’obra d’una zona enjardinada amb engronsadores per als xiquets. Este nou parc satisfarà la demanda del barri, on resideixen bona cosa de famílies jóvens amb fills.

A més, l’empresa adjudicatària s’encarregarà del subministrament i instal·lació de jocs en altres parcs, tant del nucli urbà com de la platja de Tavernes i la Goleta. Es tracta també de millorar les diverses zones de jocs infantils repartides pels jardins de la ciutat amb la renovació i reposició d’alguns elements.

La regidora de parcs i jardins, Llum Sansaloni, ha demanat civisme i respecte perquè estos elements, que suposen una important inversió econòmica, es conserven en perfecte estat i puguen complir la seua funció durant molt de temps. A més, ha assenyalat que “fa dos setmanes es feren obres per a reparar el paviment dels parcs del Cantalot i el de la Plaça de Santa Maria, en la platja, i ja es troben en mal estat”.

Les zones on es treballarà seran el parc de la plaça d’Espanya, del passeig de Lepant, del passeig de Colon, del tir i arrossegament, del carrer Metge Grau, de la zona dels Sequers i de l’avinguda de la Marina.

El pressupost d’estes obres ascendeix a 29.964,43 euros de les ajudes del Pla d’Inversió en Parcs i Jardins (PIPJ) de la Diputació de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario