lunes, 19 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, JORNADES GUITARRA

El Festival Internacional de Guitarra de València arriba a Tavernes

Este diumenge, dia 25 d’octubre, s’inaugura a Tavernes la 13a edició de les Jornades Internacionals de Guitarra de València.

Tavernes acull una nova edició de les Jornades Internacionals de Guitarra de València amb un concert del guitarrista José Luis Ruiz del Puerto, que interpretarà peces d’autor de guitarra clàssica. La cita serà a les 12:30 hores en la Casa de la Cultura de Tavernes.

Este acte s’inclou dins d’un dels festivals més consolidats i prestigiosos que existeixen actualment al nostre país. En esta nova edició serà l’escola guitarrística valenciana la temàtica que unirà totes les activitats: concerts, exposicions, conferències, concursos… amb un èmfasi especial a celebrar el 85é aniversari de Rosa Gil Bosque, famosa catedràtica de guitarra del Conservatori Superior de Música de València durant quasi 40 anys.

Un extraordinari cartell d’artistes vinguts d’Alemanya, Espanya, Itàlia, França, Romania i Rússia tornaran a convertir València en el centre neuràlgic de la guitarra internacional.

Del 21 al 29 de novembre hi haurà una interessantíssima programació que es convocarà en el Palau de la Música, l’Institut Francés de València i el Conservatori Municipal José Iturbi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario