viernes, 30 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, JARDÍ DE LA MEMÒRIA

El cementeri municipal de Tavernes ja disposa del Jardí de la Memòria

El Jardí de la Memòria serà una zona on dipositar les cendres dels difunts en un recinte natural.

L’Ajuntament de Tavernes ha creat una zona, anomenada el Jardí de la Memòria, que respon a una demanda ciutadana, per a poder escampar les cendres dels difunts en un recinte vinculat a la natura.

La regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha manifestat que es tracta d’una opció més que tenen els veïns de Tavernes per a manifestar el respecte i el dol als seus difunts.

És un jardí amb dos oliveres mediterrànies i una zona de gespa on, a més, hi haurà unes xicotetes làpides de marbre per a recordar els difunts que tenen allí les cendres escampades.

Per altra banda, s’ha fet un nou ossari digne que permetrà clausurar l’existent i soterrar les restes humanes antigues. S’ha dissenyat una escultura amb un element simbòlic, el so del vent, amb el qual es pretén significar la presència espiritual del ser humà després de la mort.

Forma part de l’obra la rehabilitació de l’edifici del claustre de nínxols, que presentava deficiències pel pas del temps. Aprofitant les obres de reparació, s’han construït nous columbaris per a donar servei a les incineracions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario