martes, 20 de octubre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, GALA CONTRA EL CÀNCER

Tot a punt per a la VI Gran Gala de Lluita contra el Càncer

L’Ajuntament de Tavernes col·labora en una gala de cantants, humoristes, ballarins i mags, que es celebrarà este divendres dia 23 en la Casa de la Cultura, a les 22 hores.

Tavernes es solidaritza, un any més, en la lluita contra el càncer. Es tracta de la VI edició de la Gran Gala que servirà per a recaptar fons per a l’Associació Espanyola contra el Càncer.
L’acte acull nombrosos participants i artistes que col·laboren de forma altruista amb el col·lectiu local encapçalat per la presidenta Encarnita Carrión, que juntament amb Paco Sifres, Roberto Escribano, Rubén Altur i la AECC organitza este acte.

La gala, presentada per Iris Pons, comptarà amb 14 actuacions d’allò més variades, des de l’humor de Blay i la màgia de Sergio Lozano fins als ballarins de Bahía Baila o les veus de Marco Valdeolmillos i Edu Sánchez, del programa La VozKids, Mariam, José Maria Decalles i Mireia.

Així, hi trobarem participants de fora de Tavernes, però també una bona presència d’artistes locals com Diana Sansaloni, Vicente Torres, José David Sanfélix, la xaranga Xe Kin Ampastre o l’exhibició de zumba de la Factoria Pàdel.


El preu de l’entrada és de 7 euros, un donatiu que serà lliurat a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario